Lunch v 38 mellan 11:30-14:00

Dagens rätt: 119:- ink sallad, bröd och måltidsdryck samt kaffe med dopp.

Måndag 14/9

Boulognes på färsk svensk högrev med tagliatelle och hyvlad parmesan.

Tisdag 15/9

Citron & chilibakad torsk serveras med pressad potatis och vitvinssås.

Onsdag 16/9

Rimmad oxbringa serveras med rotmos och persiljeskum.

Torsdag 17/9

Pannbiff med lökmarmelad, gräddsås och kokt potatis.

Fredag 18/9

Helstekt fläskytterfilé serveras med rostad potatis, tomatsallad och rödvinsreduk§tion.

 

Veckans lunch á la carte: 129:-

Veckans gröna:

Grillad portabello serveras med en ljummen bulgursallad och gratinerad Chevré.

Veckans klassiker:

Dillkött på högrev serveras med kokt potatis och glaserad morot.

 

 

Vår goda hamburgare: 169:-

Välj mellan högrev eller ouppfylld portabello. Serveras på briochebröd med dijonmajjo, cheddarost, friterad lök, tryffelcreme, hemgjord ketchup och pommes.

Du blir vid bordet serverad dagens lunch med sallad, bröd och dryck för 119 kr.

Efter maten serveras kaffe med dopp.