Lunch

Lunch v 3 mellan 11:30-15:00

Dagens rätt: 119:- ink sallad, bröd och måltidsdryck samt kaffe med dopp.

Måndag 14/1: Smörstekt kycklingfilé serveras med rostad majs sås, äpple ragu och kokt potatis.

Tisdag 15/1: Helstekt fläskytterfilé serveras med timjanssky, ciderbräserad vitkål och rostad potatis.

Onsdag 16/1: Torsk med äggsås på vårt vis serveras med kokt potatis.

Torsdag 17/1: Asiatisk biffsallad med ljumna nudlar och krispiga grönsaker serveras med en avokado crème, syrligt sojafluff  och rostade jordnötter.  

Fredag 18/1: Wallenbergare serveras med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och rödvinssky.

 

Veckans lunch á la carte: 129:- ink sallad, bröd och måltidsdryck samt kaffe med dopp. 

Veckans soppa:

Krämigt len blomkålssoppa serveras med rostad kapris och krispigt sidfläsk.

Veckans gröna:

Örtbakad portabella serveras med en ljummen bulgursallad, saffrans crème och broccoli.

Veckans klassiker:

Rimmad oxbringa serveras med senapsstuvad potatis, riven pepparrot och syrad lök.

Du blir vid bordet serverad dagens lunch med sallad, bröd och dryck för 119 kr.

Efter maten serveras kaffe med dopp.