Lunch

Lunch v 5 mellan 11:30-15:00

Dagens rätt serveras mellan 11:30-15:00 119:- ink sallad, bröd och måltidsdryck samt kaffe med dopp.

 

Måndag 27/1

Pasta Bolognese på högrev toppat med hyvlad parmesan.

Tisdag 28/1

Fisk & skaldjursgratäng toppat med en syrad fänkålssallad och saffransyoghurt.

Onsdag 29/1

Asiatisk nudelwok med kyckling, rostade jordnötter och sojafluff toppat med hackad koriander.

Torsdag 30/1

Kålpudding serveras med rårörda lingon, gräddsås och kokt potatis.

Fredag 31/1

Schnitzel med rostad potatis, kapris, rödvinsreduction och choronsås.

 

Veckans lunch á la carte: 129:- ink sallad, bröd och måltidsdryck samt kaffe med dopp.

Veckans gröna:

Rödbetsbiffar serveras friterad potatis, hyvlad parmesan och en sjögräsdressing.

Veckans klassiker:

Dillkött på färsk svensk högrev serveras med glacerad morot och kokt potatis.

Du blir vid bordet serverad dagens lunch med sallad, bröd och dryck för 119 kr.

Efter maten serveras kaffe med dopp.