Lunch

Lunch v 50 mellan 11:30-15:00

Dagens rätt serveras mellan 11:30-15:00 119:- ink sallad, bröd och måltidsdryck samt kaffe med dopp.

Måndag 9/12

Färskpasta med lax och dill samt hyvlad parmesan och soltorkadtomat.

Tisdag 10/12

Nattbakad flankstek med choronsås och rostad potatis.

Onsdag 11/12

Spättarullader med hummersås, pressad potatis och grön sparris.

Torsdag 12/12

Kåldolmar serveras med rårörda lingon , gräddsås och kokt potatis.

Fredag 13/12

Halstrad lax med champagnesås, inkokt fänkål och mandelpotatispuré.

 

Veckans lunch á la carte: 129:- ink sallad, bröd och måltidsdryck samt kaffe med dopp.

Veckans gröna:

Rödbetsbiffar med örtig polenta och fetaost crème.

Veckans klassiker:

Dillkött på färsk svensk högrev från Dalsjöfors serveras med glaserade morötter och kokt potatis.

Du blir vid bordet serverad dagens lunch med sallad, bröd och dryck för 119 kr.

Efter maten serveras kaffe med dopp.