Lunch

Lunch v 8 mellan 11:30-15:00

Dagens rätt serveras mellan 11:30-15:00 119:- ink sallad, bröd och måltidsdryck samt kaffe med dopp.

Måndag 17/2

Pasta pesto på kyckling serveras med hyvlad parmesan och mozzarella.

Tisdag 18/2

Rimmad oxbringa serveras med rotmos, skånsk senapssås och riven pepparrot.

Onsdag 19/2

Fisk & skaldjursgratäng toppat med räkor och serveras med en dillaioli.

Torsdag 21/2

Pannbiff med stekt lök, skysås, lingon och kokt potatis.

Fredag 22/2

Pulled pork med avokadosalsa, bbqsås, tortillabröd och rostad potatis.

 

Veckans lunch á la carte: 129:- ink sallad, bröd och måltidsdryck samt kaffe med dopp.

Veckans gröna:

Grillad zucchini med hummus och en ljummen sallad på couscous.

Veckans klassiker:

Boeuf Bourguignon på högrev med syltad steklök, sidfläsk och persilja serveras med kokt potatis.

Du blir vid bordet serverad dagens lunch med sallad, bröd och dryck för 119 kr.

Efter maten serveras kaffe med dopp.