Lunch

Lunch v 50 mellan 11:30-15:00

Dagens rätt: 119:- ink sallad, bröd och måltidsdryck samt kaffe med dopp.

Måndag 10/12: Kalv i dillsås serveras med glaserade morötter och kokt potatis.

Tisdag 11/12: Nattbakad och knaperstekt sidfläsk serveras med löksås och örtslungad potatis.

Onsdag 12/12: Smörbakad torskrygg serveras med bondbönor och champagnesås samt ett potatisstomp med smak av dill.

Torsdag 13/12: Pasta Carbonara på vårt vis.

Fredag 14/12: Wallenbergare med rårörda lingon, gröna ärtor och skirat smör.

 

Veckans lunch á la carte: 129:- ink sallad, bröd och måltidsdryck samt kaffe med dopp. 

Veckans soppa:

Fransk gratinerad löksoppa.

Veckans gröna:

Grillad haloumi serveras med en couscoussallad på fetaost och spenat.

Veckans klassiker:

Rimmad oxbringa med persiljepotatis, grovkornig senap, syrad lök och riven pepparrot.

Du blir vid bordet serverad dagens lunch med sallad, bröd och dryck för 119 kr.

Efter maten serveras kaffe med dopp.

Lördag är det Brunch mellan 12:00-15:.00 och sedan Á la carte