Lunch

Lunch v 12 mellan 11:30-15:00

Dagens rätt: 119:- ink sallad, bröd och måltidsdryck samt kaffe med dopp.

Måndag 18/3: Barbords tolkning av Boeuf Bourguignon serveras med kokt potatis.

Tisdag 19/3: Pasta Boulognes på vårt vis toppat med hyvlad parmesan.

Onsdag 20/3: Smörstekt koljafilé med potatisstomp och skaldjurssås.

Torsdag 21/3: Asiatiskt nudelsallad med majskyckling serveras med en ponzukräm och smörkokta nötter.

Fredag 22/3: Nattbakad flapsteak serveras med bearnaise på brynt smör och rostade rotfrukter.

 

Veckans lunch á la carte: 129:- ink sallad, bröd och måltidsdryck samt kaffe med dopp.

Veckans soppa:

Grön ärtsoppa med crème fraiche och krutonger.

Veckans gröna:

Citrusrisotto med örtbakad portabello & rostad palsternacka.

Veckans klassiker:

Isterband serveras med persiljestuvad potatis och kapris.

Du blir vid bordet serverad dagens lunch med sallad, bröd och dryck för 119 kr.

Efter maten serveras kaffe med dopp.